Privatlivspolitik

Privatlivspolitik for Foreningen Det Kardiologiske Syndrom X maj 2018

 

Foreningens dataansvar
Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gen- nemsigtig behandling.
Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun persono- plysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi slet- ter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.

 

Kontaktoplysninger på den dataansvarlige
Foreningen det kardiologiske syndrom x er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persono- plysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.
Kontaktoplysninger:

Kontaktperson: Kasser: Pia M. Andersen
Adresse: Solbakken 407, 5330 Munkebo
CVR: 31555663
Tlfnr.: 42437656

Mail: pmamunkebo@gmail.com

 

Behandling af personoplysninger
Vi behandler følgende personoplysninger:

  • Medlemsoplysninger:
    • Almindelige personoplysninger:
      • Registrerings- og kontaktoplysninger som navn, adresse, telefon- nummer og e-mailadresse

 

Her indsamler vi oplysninger fra
Vi får oplysningerne fra dig.

 

Foreningens formål med behandling af dine personoplysninger
Vi behandler dine personoplysninger til bestemte formål, når vi har en lovlig grund. Lovlige grunde til behandling er særligt:

  • Foreningens berettigede (legitime) interesser i at behandle dine oplysninger (inter- esseafvejningsreglen)
  • At det er nødvendigt for at opfylde en kontrakt med dig

Formålene:
Formål med behandling af medlemsoplysninger:

  • Foreningens medlemshåndtering, herunder kontingentopkrævning
  • Som led i foreningens aktiviteter, herunder planlægning, gennemførelse og opfølgning
  • Administration af din relation til os

 

Vi behandler kun personoplysninger ud fra legitime interesser
I det omfang vi behandler dine medlemsoplysninger på baggrund af interesseafvejn- ingsreglen, vil denne behandling udelukkende være motiveret af berettigede (legitime) interesser som:

  • Håndtering af dine medlemsrettigheder i henhold til vedtægterne m.v., herunder i forhold til generalforsamling
  • Registrerings- og kontaktoplysninger som navn, adresse, telefon- nummer og e-mailadresse
  • Opfyldelse af medlemspligter, herunder opkrævning og betaling af kontingent m.v. Afholdelse af sociale arrangementer, sportslige aktiviteter samt andre aktiviteter Brug af situationsbilleder taget i foreningen, der afbilder en konkret aktivitet eller situation i foreningen
  • Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsop- lysninger også i en kort periode efter din udmeldelse af foreningen
  • Bevaring af oplysninger med historisk værdi til statistik og lignende

 

Samtykke
Oftest vil vores behandling af dine personoplysninger basere sig på et andet lovligt grundlag end samtykke. Vi indhenter derfor kun dit samtykke, når det i sjældne tilfælde er nødvendigt for at behandle dine personoplysninger til de formål, der ikke er beskrevet ovenfor.

Hvis vi indhenter dit samtykke, er det frivilligt, om du vil give samtykke, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at give os besked om det.

 

Videregivelse af dine personoplysninger
Vi videregiver ikke dine personoplysninger til nogen. Skulle der blive behov for det, vil det kun ske med dit forudgående samtykke.

 

Opbevaring og sletning af dine personoplysninger
Vi vil opbevare dine medlemsoplysninger i en periode fra medlemskabets ophør og i overensstemmelse med følgende kriterier:

  • Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsop- lysninger i op til 1 år efter kalenderåret for din udmeldelse af foreningen

 

Dine rettigheder
Du har en række særlige rettigheder efter persondataforordningen, når vi behandler per- sonoplysninger om dig:

  • Retten til at blive oplyst om behandlingen af data
  • Retten til indsigt i egne personoplysninger
  • Retten til berigtigelse
  • Retten til sletning
  • Retten til begrænsning af behandling
  • Retten til dataportabilitet (udlevering af data i et almindeligt anvendt format)
  • Retten til indsigelse

Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling, ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.

Hvis du f.eks. henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine person- oplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald æn- dringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

 

Revidering af privatlivspolitikken
Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ved ændringer vil datoen øverst i privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på vores websted. Ved væsentlige æn- dringer vil du modtage meddelelse herom.